Ontwikkelshop

De Gemeentesecretaris heeft een ontwikkelbudget. Een opdracht van het college. De randvoorwaarde is wel dat de kwaliteit van ambtelijke adviezen omhoog gaat en dat er snel en adequaat en bovenal DIGITAAL wordt gewerkt. De bedoeling.

Als GS heb je 4 draaiknoppen om deze voorwaarden te realiseren. Bovendien kan je als GS een plenaire teamvergadering beleggen.

In deze webshop, waar alleen de GS toegang toe heeft, kan je verbeteringen aanschaffen. De kunst is om de maatschappelijke waarde te maximaliseren natuurlijk. Na het bestellen ontvang je op het ingegeven e-mailadres direct je bestelling. Je kunt direct beschikken over de nieuwe mogelijkheden! Je hoeft het alleen nog maar aan de juiste mensen te laten weten. Was dat in het echte leven ook maar zo ;-)

Voor de duidelijkheid: de betalingen zijn fictief. Het uitgegeven budget wordt van je ontwikkelbudget afgehaald en het gebruikte geld draagt dus niet meer bij aan het eindtotaal. Ga er dus bewust mee om..


Teamoverleg

Binnen het spel brengen we alle spelers samen in een plenair teamoverleg gedurende 2 minuten speeltijd. Omdat tijd ook geld is, kost dit €2.000. 

€ 2.000,00

  • Beschikbaar

Medewerkers

Maak de mensen in je organisatie digitaal vaardiger en digitaal bewuster. Leer ze omgaan met de BETEKENIS van DATA en de logica van digitaliseren. Een mooi product met direct resultaat!

Ontwikkeling digitaal bewustzijn en -vaardigheden

€ 5.000,00

  • Beschikbaar

Processen

Digitalisering zorgt dat je processen opnieuw kunt inrichten. Dat processen participatief en en transpant gemaakt kunnen worden. Vaak met een positief effect op de uiteindelijke uitkomst; soms sneller, soms goedkoper, soms zelfs allebei, maar bovenal een waardevoller resultaat dat past bij de wens van de samenleving. Werken volgens de bedoeling in optima forma

€ 5.000,00

  • Beschikbaar

Organisatie

Hoe makkelijk wanneer verschillende competenties en vaardigheden bij elkaar komen om tegelijkertijd aan eenzelfde opgave te kunnen werken. Dat is wat anders dan binnen je silo werken! Nu kun je kennis delen en competenties inzetten waar nodig.

€ 5.000,00

  • Beschikbaar

Informatie & Techniek

Deze opgave is vrijwel onlosmakelijk verbonden met Digitale Transformatie. Maar wat levert het eigenlijk op? Denk aan betere datakwaliteit en wendbaardere inzet van ICT bijvoorbeeld. Tijd om ICT niet langer te beschouwen als 'cost-center' maar het in het hart van beleid te plaatsen. Wat dat brengt? Kies dit mooie product om het te ervaren!

€ 5.000,00

  • Beschikbaar